top of page
skov sol-min.png
hånd med vand-min.png
grønne blade-min.png

Hvad er Airnergy?

blad med dråbe-min.png

En teknologi med oprindelse i naturen

Airnergy forbedrer energiproduktion i organismen ved at udnytte en proces i naturen, som har eksisteret i årtusinder, nemlig fotosyntesen.  

I apparatet dannes singlet oxygen som inden for et brøkdel af et sekund går tilbage til sin normale tilstand, i denne proces frigives der energi som optages af vandmolekylerne og bliver en del af indåndingsluften for brugeren.

Teknologien er baseret på de naturlige processer under fotosyntesen i grønne blade -  det naturlige samspil mellem sollys, relativ luftfugtighed og atmosfærisk ilt (21%).

Ilten er hverken øget eller ioniseret eller tilført ozon.

 

Airnergy terapien har en gavnlig effekt på kroppens funktioner og dette er helt uden bivirkninger da kroppen ikke tilføres højere koncentrationer af ilt end normalt. Apparatet benytter heller ikke tilsætning af fremmede stoffer, ionisering eller ozon.

Ny energi til kroppens celler

Den tyske biokemiker, læge og fysiolog Otto Heinrich Warburg vandt Nobelprisen i 1931 for at have opdaget, at alle celler forenklet sagt bliver syge, hvis de ikke er i stand til at udnytte ilt i luften bedst muligt. Aktiveret iltterapi er baseret på disse resultater.

75 procent af ilten i luften udåndes igen ubrugt, og mennesker er relativt dårlige brugere af den luft, de indånder. Af de 21 procent ilt, der er til stede i den luft, vi indånder, kan den menneskelige organisme kun bruge omkring 25 procent. 75 procent udåndes igen ubrugt - en af ​​grundene til, at mund-til-mund genoplivning kan redde liv.

Med stigende alder, sygdom, stress, manglende motion, usund kost og miljøforurening nedsættes kroppens evne til optimal iltforsyning. Flaskehalsen er ikke selve forsyningen af ​​atmosfærisk ilt eller dens koncentration, men derimod kroppens evne til at levere tilstrækkelig ilt ind i cellerne.

En øget tilførsel af ilt giver derfor ikke altid mening. Løsningen er kvaliteten i stedet for mængden af ​​ilt. Det idele er en bedre anvendelighed af den tilgængelige ilt.

women breathing-min.png
bølge vand-min.png

Vandets betydning for vores åndedræt

Vi tager omkring 21.000 vejrtrækninger om dagen, indånder og udånder omkring 15.000 liter luftvolumen. Heraf, omkring 3.150 liter ilt, tre fjerdedele af den ilt, der optages på denne måde, ånder vi ubrugt ud igen.

Andelen af ​​vand, altså den relative luftfugtighed (RH), som vi optager med vores vejrtrækning, er blot 150 milliliter og svarer til 0,01 procent. Men denne andel, som ved første øjekast ser ud til at være ret lille, har det hele, fordi hver eneste af disse tre til fire millimeter store dråber vand består af omkring 1,3 billioner vandmolekyler.

 

Det betyder, at vi indånder flere tusinde billioner små vandmolekyler hver dag. Hvert eneste af disse molekyler fungerer som en krops eget batteri eller et genopladeligt batteri, der forsyner organismen med den vitale energi, den har brug for til dets stofskifte.

Vandmolekylerne har en energisk effekt på vores krop, der er mere end 2000 gange større end den kompakte, flydende form for vand. Dette er også hemmeligheden bag den sundhedsfremmende og vitaliserede skovluft baseret på naturens model.

botanica-iltoptagelse.jpg
mand dreng i naturen-min.png
anti stress-min.png

Som supplerende behandling

Airnergy hjælper som supplement til andre behandlinger af organiske og funktionelle lidelser og tilfælde hvor kroppen mangler energi.

Forebyggende

Airnergy bidrager til anti-aging og som forebyggelse af sygdom og nedsat energi i kroppen. Øg immunforsvaret og få bedre vitalitet.

Anti-stressende

Reducer stress og få bedre afslapning. Med mindre stress i hverdagen øger du dit velvære og livskvalitet.

Andre anvendelsesområder for Airnergy terapien

billede-44.jpg

Arbejdspladsen

botanica-skovluft-iltoptagelse.jpg

Cykelsport

42058529_2187339381547924_6326027978471899136_n.jpg

Fitness

42114287_2187338341548028_5091650456296357888_n_edited.jpg

Motorsport

bottom of page