top of page
Studio Frankfurt-min.png
Weihnachten 2005 - Lissabon-Dakar 086-min.png
Airnergy_Gebauede_Hennef-min.png
airnergy-anwender-01-min.jpg
Airnergy kontor luft station-min.png

Forskning

Airnergy kan være til gavn for personer, som lider af KOL og andre lungesygdomme

Kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) er en af de mest almindelige lungesygdomme. KOL er en progressiv lungesygdom, der gør det vanskeligt at trække vejret. "Progressiv" betyder, at sygdommen bliver værre med tiden. Der er i øjeblikket ingen kendt kur for KOL. Behandling omfatter ofte at indtage et stigende antal lægemidler og andre behandlingsformer, som har uønskede bivirkninger.

Airnergy er i stand til at styrke åndedrættet for personer som lider af KOL og andre lungesygdomme. Teknologien kan ikke kurere lungesygdomme eller KOL, men ved at bruge Airnergy kan personer gavne deres åndedræt, og dermed forøge deres livskvalitet.

Nedenfor kan man se resultaterne af et placebo-kontrolleret studie over 6 måneder af 24 KOL-patienter foretaget af Dr. Michael Kucera og udgivet af Dr. rer. nat. Ronald Dehmlow i 'Die Naturheilkunde' 4/2010.

Placebogruppen havde ingen ændringer i deres lungekapacitet. Testgruppen som brugte Airnergy med aktive katalysatorer opnåede betydelige forbedringer.

CopdTestDK.png
CopdControlDK.png

4

Gruppe 1: Testgruppe af 12 mænd med KOL

 • Rygere: 4

 • Ikke-rygere: 8

 • Alder: 49-67

 • Terapi: 6 måneder dagligt 2 x 20 minutter brug af Airnergy maskine med aktive katalysatorer

 • Testpersoner har haft KOL i: 4-10 år

 • Den vigtigste parameter: FEV1 gennem spirometri (lungefunktionsmåling) blev målt

Gruppe 2: Placebogruppe af 12 mænd med KOL.

 • Rygere: 4

 • Ikke-rygere: 8

 • Alder: 49-66

 • Placebo-terapi: 6 måneder dagligt 2 x 20 minutter brug af Airnergy maskine uden aktive katalysatorer

 • Testpersoner har haft KOL i: 5-11 år

 • Den vigtigste parameter: FEV1 gennem spirometri (lungefunktionsmåling) blev målt

Forskning i Airnergy teknologien

Airnergy vitaliserende luft har en gavnlig virkning på det autonome nervesystems funktion, herved bliver alle de underliggende funktioner i kroppen styrket.

Der findes mange videnskabelige studier som beviser teknologiens positive effekt på en lang række lidelser. Her kan du se et udpluk af studier som er offentliggjort:

Rapport af to-stadie kontrolleret studie, gennem brug af hjerte-rytme -variabilitetsmålinger (HRV) i forhold til effektiviteten af Airnergy+ iltterapien.

 - af Dr. Dr. h.c. Ulrich Knop

Studiet kan opsummeres således: Behandling med Airnergy opnår klart og markant en øjeblikkelig forbedret reaktion af den metabolske sekvens og samtidig en optimisering af den neurologiske kontrol af alle indre organer. Logisk set leder dette til et mere stabilt basalt helbred med øget reaktivitet.

2

Behandling af børn med astma gennem lys-akupunktur med SOE (Airnergy teknologi)
 

 - af Dr. Schjelderup, Susan Thorkildsen & Dr. Stadheim

Citat fra studiet: ”Ifølge vores undersøgelse blev 51 ud af 60 børn, hvilket svarer til 85%, enten helbredt af deres astma eller oplevede en markant forbedring. Vi har ikke observeret nogen uønskede bivirkninger, og den generelle forbedring i børnenes helbred har ofte været slående.”

3

Airnergy Rapport, hjerterytme variabilitet, autonomt nerversystem og peak flow måling

 - af Dr Nyjon Eccles, the Chiron Clinic, Harley St, London, England

Studiet kan opsummeres således: “Hjerterytme variabilitet viste øget energireserve i kroppen. Den samlede mængde kraft i det autonome nervesystem var øget. Derudover fik de to testpersoner der led af astma en øget PEFR måling (peak flow) på henholdsvis 20% og 26%. Der blev også målt en øget aktivitet af de hvide blodceller.

4

Effekt på udholdenhed efter behandling af Airnergy før anstrengelse

 - af Dr. Elmar Wienecke

Studiet kan opsummeres således: Positiv virkning ved brug af Airnergy før fysisk anstrengelse, lavere mængde mælkesyre i kroppen, og lavere hjerterytme.

5

Studie af Airnergy på personer med søvnapnø og andre lignende lidelser

-af  Haranni klinikken i Herne, Tyskland. Udført af Marion Burmann-Urbanek MD, som er søvn læge og specialist i medicin, samt neurolog Hendrik Straube MD

Studiet kan opsummeres således: 28 ud af 34 patienter (82%) oplevede en markant forbedring i deres overordnede helbred og deres lidelser. Det kan siges at den regenerative proces og regulation som følge af terapien var markant.

bottom of page