top of page
okt.2004-Anwender-Bilder-110.jpg
Airnergy-Atemgeraet-Professional-Plus.jpg
Bild - Ihr privater Luftkurort-min.png
okt.2004-Anwender-Bilder-10.jpg
Airnergy-Fitnessstudio-min.png

Airnergy i sport

Airnergy teknologien hjælper med at give en bedre udholdenhed og fremskynder restitutionsprocessen efter anstrengende konkurrencer og træninger.

Det sker ved:

• En forbedret energiproduktion • Hurtigere regenerering • Mindre laktatproduktion

• Reduceret oxidativ stress • Forbedret hjertefrekvensvariabilitet (HRV)

 

Efaringerne viser at de mange atleter som benytter Airnergy styrker deres helbred generelt og kan præstere bedre under hårde træningsfaser.

Studier og brugererfaringer viser også at atleternes kroppe regenererer hurtigere efter stress. Kroppen håndterer træningsstimuli bedre, så det er muligt at træne endnu hårdere uden at komme ind i en overtræningsfase.

airnergy-motorsport-011.jpg

Motorsport

I 2011 udarbejdede den anerkendte sportslæge, prof. dr. med. Klaus Jung, doktor i intern medicin og komplementær medicin, en medicinsk-videnskabelig rapport om Airnergy-metoden.

 

Her er et uddrag fra hans opsummeringer:

"Som praktiserende sportslæge er jeg overbevist om effektiviteten af ​​spirovitalisering, og jeg støtter virksomheden Airnergy i dets bestræbelser på at etablere spirovitalisering, som en standard for sundhed, sikkerhed og præstationer for racerkørere.”

 

”Energitilførsel af åndedrætsluft (spirovitalisering) repræsenterer en yderst effektiv, fuldstændig harmløs, let anvendelig og regulerings- metode til individuel optimering af mental og fysisk præstation og for harmonisk, fuldstændig og hurtig regenerering efter ekstrem fysisk anstrengelse.”

 

”Regelmæssig brug af Airnergy spirovitaliseringen har vist sig at være fuldstændig berettiget:  koncentration, årvågenhed, reaktionshastighed, syn, ligevægt, mental modstandskraft, evnen til multitasking, motivation, håndtering af stress, modstand mod træthed, søvnadfærd, immunstatus, regenerering, afspændings-evne, stresshåndtering.”

- citater fra: Racing Drivers benefit from Spirovitalisation Expert Report: Univ.-Prof. Dr. med. Klaus Jung, Mainz

Jenson Button

- Formula 1 racerkører

“Jeg bruger Airnergy regelmæssigt i løbet af en løbsweekend. Før alle træningssessioner, kvalifikationer og løb for at lette min præstation. Jeg føler, at det er en væsentlig del af min løbsforberedelse i år og tager det med mig over hele verden. Jeg bruger det også efter hårde træningssessioner for at hjælpe med restitution og hjælpe min præstation næste dag."

j.button-DinA4-09.2011 2-min.png
jenson.jpg

Mike Collier

- Formula 1 fysioterapeut og Triatlet

"Formel 1 er motorsportens højdepunkt, der altid stræber efter fremskridt inden for teknologi for at opnå præstationer i forhold til hinandens konkurrenter. Som fysioterapeut og sportsforsker for Jenson Button er jeg ansvarlig for hans menneskelige præstationer og er altid interesseret i at høre om nye træningsprincipper, tilgange og teknologier, der kan forbedre førerens præstation. Som sådan var brugen af Airnergy-systemet tiltalende af mange grunde, hovedsageligt dog for dets dokumenterede virkninger på årvågenhed, restitution og immunsystemet. Mens produktet stadig er i sin vorden såvel som vores anvendelse af systemet, er den indledende konsensus positiv, og vi fortsætter med at bruge det til alle løbsarrangementer. Efterhånden som udstyret er mere udbredt, vil dets forskning vise, hvordan Airnergy vil være gavnligt for dig."

Ottmar Hitzfeld

- Fodboldtræner

”Min kone og jeg ville ikke længere undvære Airnergy på grund af vores mange positive erfaringer: søvnforstyrrelser er forbedret markant, motivation og koncentration er steget. Generelt velvære med mulighed for at slappe hurtigere af. Konditionen er blevet betydeligt forbedret.”

45015599_2209517862663409_762561260037341184_n.jpg
Pierre-Kaffer-mindre.jpg

Pierre Kaffer

- Tysk racerkører DTM

”Min koncentration før og under et løb er væsentligt forbedret, min regenerationsfase efter min fitness-træning er også tydelig forbedret. Jeg er ikke mere så modtagelig over for infektioner.”

Sven Teutenberg

- Professionel cykelrytter

”Jeg har brugt Airnergy 4 uger før det første 6 dages løb i 2 – 4 gange 15 minutter dagligt.

Jeg oplevede efter nogle dage allerede de første positive effekter, idet jeg efter mine trænings-intervaller renegerede hurtigere og kunne dagen efter klare belastningerne.

Den anden effekt var, at min hvilepuls i løbet af de 4 uger faldt 10% og under løbet var mit pulsniveau lavere. Herved kunne jeg også køre længere på min fedtbalance og havde derfor også mere energi i løbets finale, fordi jeg havde sparet på kulhydraterne. 

Hele vejen igennem har jeg ved hjælp af Airnergy haft mere power og bedre hvile, hvilket som topidrætsudøver har stor betydning, men Airnergy kan også hjælpe enhver anden person til at klare stressende eller udmattende situationer.”

cykelrytter.jpg

Joey Kelly

- Ekstrem atlet

“Jeg bruger Airnergy regelmæssigt til at forberede mig på mine ekstremsportsprojekter. Det er vigtigt for mig at være absolut fit, at komme mig hurtigt mellem konkurrencerne og at kunne motivere mig selv til nye høje præstationsniveauer. Airnergy har hjulpet mig meget i denne henseende."

Airnergy-Joey-Kelly-min.png

Heinrich Popow

- Paralympiske Guldmedaljevinder

”Jeg tilskriver min guldmedalje på 100 meter ved de Paralympiske lege i London 2012 til anvendelsen af Airnergy.”
 

HeiPower003 reference sport-min.png

UDTALELSER FRA SPORTSVERDENEN

DIETER TRZOLEK - chef-fysioterapeut i den tyske bundesliga- fodboldklub Bayer 04 Leverkusen

 ”Mange spillere føler sig efter denne terapi ganske enkelt bedre tilpas. De er fulde af energi og føler sig mere friske. Det styrker immunsystemet. En yderligere fordel er styrkelsen på det mentale område.”

DR. WULF PREISING - tidligere generalsekretær for det tyske sportsforbund og underviser ved trænerakademiet i Köln.

”... Jeg kender ingen medicinsk eller træningsvidenskabelig metode, som er så effektivt som den supplerende anvendelse af Airnergy-systemet.”

FRANK ULLRICH - Træner for det tyske Biathlon landshold

”Airnergy bliver betragtet som en vigtig mosaiksten i coachingen af vore atleter. Vejtrækningsterapien giver virkelig resultater, siden vi begyndte at bruge apparatet er det gået op af bjerget for os"

 

I år 2004 kunne Frank Luck krone sin enestående sportskarriere i Oberhof. Han blev dermed verdens mest succesfulde biathlon-atlet.

UWE MEISSNER - Ferrari F1 Clienti Teamleder

"Jeg er stadig meget overrasket over den forbedrede konditionskurve. Hverken på den krævende racerbane i Monaco eller i fitnesscentret led jeg noget konditionstab efter 45 minutter. Den positive effekt af regelmæssig brug skal ikke undervurderes."

MARCO WERNER - AUDI Factory Driver, ALMS Champion, Vinder af 24 timer Le Mans.

"Takket være Airnergy blev min koncentration under løbet forbedret, på trods af de negative virkninger af tidszoneskift og manglende træning. Intensiv overvågning af min puls viste mig, at Airnergy havde forbedret min puls – især hvilepuls – eller at jeg hurtigere kunne være aktiv igen. Især til langdistanceløb, nogle gange kørestop på mere end to timer, er disse aspekter også vigtige ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Det betyder, at jeg var i stand til at forbedre min koncentration igennem løbet. Min opsummering: bedre koncentration – bedre kondition – bedre pulsværdier – bedre generel velvære.”

BALBIR SINGH -  Formel 1 fysioterapeut til Michael Schumacher i 10 år.

"Jeg var skeptisk, men så prøvede jeg det og tænkte, åh, det er virkelig noget. Jeg er overbevist om, at andre mennesker bør bruge denne teknologi. Det har en fantastisk effekt, og hvorfor skulle de ikke gøre brug af det.”

Andre anvendelsesområder for Airnergy terapien

billede-44.jpg

Arbejdspladsen

botanica-skovluft-iltoptagelse.jpg

Cykelsport

42058529_2187339381547924_6326027978471899136_n.jpg

Fitness

42114287_2187338341548028_5091650456296357888_n_edited.jpg

Motorsport

bottom of page